1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך ולהזהיב, כ-3 דקות.
2. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות ומשחימות קלות, כ-5 דקות נוספות.
3. מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
4. מכבים את האש ומעבירים את התערובת לקערה גדולה.
5. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את החרדל, הדבש והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב חלק.
6. יוצקים את הרוטב על תערובת הפטריות ומערבבים היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. מוסיפים את עלי הרוקט ואגוזי המלך ומערבבים בעדינות.
8. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.