1. נתחיל בהכנת המילוי: בקערה גדולה נערבב את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, השום, הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל השחור והמלח. נוסיף את שמן הזית ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. נוסיף לתערובת את האורז המבושל, הצימוקים והשקדים הקלויים ונערבב בעדינות עד שהכל מתמזג יחד.
3. נשטוף את הדגים היטב ונייבש אותם. נחתוך חריצים קטנים בצידי הדגים כדי שהטעמים ייספגו היטב.
4. נמלא את חלל הבטן של כל דג בתערובת המילוי שהכנו, ונסגור בעדינות.
5. נניח את הדגים בתבנית אפייה גדולה, נפזר מעל את פרוסות הלימון ונשפוך את המים מסביב.
6. נכסה את התבנית בנייר אלומיניום ונאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
7. לאחר 30 דקות, נסיר את נייר האלומיניום ונמשיך לאפות עוד 15 דקות עד שהדגים מזהיבים ומקבלים קרום פריך.
8. נוציא מהתנור, נניח לדגים להתקרר מעט ונגיש חם עם סלט טרי או לחם חם.