1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. חותכים את הפלפלים, הקישואים, החציל, הבצל והבטטה לקוביות בגודל אחיד כדי להבטיח בישול שווה.
3. בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הדבש, השום הכתוש, המלח, הפלפל, הפפריקה המעושנת והתימין הקצוץ. מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים היטב עד שכל הירקות מצופים בתערובת.
4. מסדרים את הירקות בתבנית האפייה בשכבה אחת כדי להבטיח שהם ייאפו בצורה אחידה.
5. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 45 דקות, או עד שהירקות רכים ומשחימים קלות.
6. מוציאים מהתנור ומגישים חם. ניתן להוסיף עוד מעט תימין טרי לקישוט לפני ההגשה.