כשמדברים על ארוחות קלות ומהירות, תפוחי אדמה הם תמיד בחירה מנצחת. אבל מה אם נוסיף להם טוויסט מזרח תיכוני? התוצאה היא מנה עשירה בטעמים, קלה להכנה ומושלמת לכל ארוחה.
המרכיבים הדרושים
כדי להכין את המנה המדהימה הזו, תצטרכו כמה מרכיבים פשוטים שנמצאים בכל מטבח. תפוחי אדמה טריים, שמן זית איכותי, שום כתוש, פפריקה מתוקה, כמון, מלח, פלפל שחור, ולימון טרי. כל אלו יחד יוצרים חגיגה של טעמים.
הכנה קלה ומהירה
הכנת המנה לא דורשת הרבה זמן או מאמץ. ראשית, יש לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בגודל אחיד. לאחר מכן, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את השום הכתוש. כשהשום מתחיל להזהיב, מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד שהם מתחילים להתרכך.
תיבול מזרח תיכוני
כאן מגיע החלק המרגש – התיבול.
נגיעה של רעננות
לפני ההגשה, סוחטים מעל המנה מיץ לימון טרי. הלימון מוסיף רעננות וחמיצות שמאזנת את הטעמים החמים של התבלינים. אפשר גם לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה מעל להשלמת המנה.
הגשה והנאה
תפוחי האדמה בתיבול מזרח תיכוני הם תוספת מושלמת לכל ארוחה, או אפילו כמנה עיקרית קלה. הם משתלבים נהדר עם סלט ירקות טרי או עם יוגורט קריר בצד. המנה הזו לא רק טעימה, אלא גם בריאה ומזינה.
אז בפעם הבאה שאתם מחפשים רעיון לארוחה קלה ומהירה, נסו את תפוחי האדמה בתיבול מזרח תיכוני.