1. מתחילים בקילוף תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בגודל אחיד. זה חשוב כדי להבטיח בישול אחיד.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את תפוחי האדמה. מטגנים אותם עד שהם מתחילים להזהיב, כ-10 דקות.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד 2 דקות, עד שהשום מפיץ ריח נפלא.
4. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים היטב. מטגנים עוד 5 דקות, עד שהבצל מתרכך.
5. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ומצפה את תפוחי האדמה.
6. מסירים מהאש ומוסיפים את השמנת החמוצה. מערבבים בעדינות עד שהשמנת מצפה את כל המרכיבים.
7. אם רוצים, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת ומגישים חם.