1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחצאים או רבעים, תלוי בגודל שלהם.
3. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן הזית, הפלפלים החריפים, השום, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה והפפריקה החריפה. מערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים בתערובת.
4. מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה בשכבה אחת, כך שלא יהיו חופפים.
5. מכניסים לתנור ואופים במשך 45 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
6. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לקישוט. מגישים חם ונהנים!