1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל אחיד.
3. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם מעט מלח למשך 10 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
4. מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתייבש מעט.
5. מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
6. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
7. מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומטגנים עד שהם מתחילים להזהיב מכל הצדדים.
8. מוסיפים את הרוזמרין והטימין, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
9. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ומפזרים מעל את הפרמזן המגורד.
10. אופים בתנור למשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים.
11. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.