1. קלפו וחתכו את הדלעת היפנית לקוביות בגודל בינוני.
2. חממו שמן זית בסיר גדול על אש בינונית והוסיפו את הבצל הקצוץ. טגנו עד שהבצל שקוף.
3. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וערבבו למשך דקה נוספת.
4. הוסיפו את קוביות הדלעת לסיר וערבבו היטב.
5. הוסיפו את רוטב הסויה, המירין, הסוכר החום והמים. הביאו לרתיחה, ולאחר מכן הנמיכו את האש וכסו את הסיר. בשלו למשך 20-25 דקות, עד שהדלעת רכה.
6. הוסיפו את אצות הנורי הקצוצות וערבבו בעדינות.
7. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
8. הגישו חם עם קישוט של בצל ירוק קצוץ.