1. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. הוסיפו את השום הכתוש וטגנו עוד כדקה, עד שהריח מתפשט.
4. הוסיפו את עגבניות השרי למחבת ובשלו כ-3 דקות, עד שהן מתחילות להתרכך.
5. תבלו במלח, פלפל ופתיתי צ'ילי לפי הטעם.
6. צרו ארבע גומות בתערובת העגבניות ושברו לתוכן את הביצים.
7. כסו את המחבת ובשלו כ-4 דקות, או עד שהביצים מתבשלות לפי הטעם שלכם.
8. פזרו עלי בזיליקום טריים מעל והגישו חם עם לחם טרי.