1. תחילה, חותכים את פילה הדג לקוביות בגודל של כ-3 ס"מ. מניחים בקערה ומוסיפים את שמן הזית, השום הכתוש, מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל, פפריקה ועשבי תיבול. מערבבים היטב ומניחים בצד למרינדה של כ-20 דקות.
2. בזמן שהדג במרינדה, חותכים את הפלפלים, הקישואים והבצל לקוביות בגודל דומה לדג.
3. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
4. משחילים את קוביות הדג והירקות לסירוגין על השיפודים. מתחילים עם קוביית דג, ממשיכים עם פלפל, קישוא ובצל, וחוזרים על הפעולה עד שהשיפוד מלא.
5. מניחים את השיפודים על הגריל ומבשלים כ-7 דקות מכל צד, או עד שהדג מבושל והירקות רכים.
6. סוחטים את החצי השני של הלימון מעל השיפודים לפני ההגשה ומגישים חם.