1. תחילה, יש לוודא שהדג טרי ונקי מעצמות. ניתן לבקש מהדייג לנקות את הדג עבורכם.
2. חותכים את פילה הדג לפרוסות דקות מאוד. ניתן להשתמש בסכין חדה במיוחד או במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות.
3. מסדרים את פרוסות הדג על צלחת הגשה בצורה מעגלית, כך שהן חופפות מעט זו לזו.
4. מזלפים מעל את שמן הזית ומיץ הלימון באופן שווה על כל פרוסות הדג.
5. מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם. חשוב לא להפריז בתיבול כדי לא להאפיל על טעם הדג.
6. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה, הבצל הירוק, הצנוברים הקלויים וגרידת הלימון.
7. מקשטים בעלי רוקט טריים ומגישים מיד. ניתן להוסיף עוד מעט שמן זית או מיץ לימון לפי הטעם האישי.
8. מומלץ להגיש לצד לחם טרי או קרקרים כדי להעשיר את החוויה הקולינרית.