1. בקערה גדולה, נערבב את קמח הכוסמין עם החלב עד לקבלת תערובת חלקה.
2. נוסיף את הביצים, שמן הזית, תמצית הווניל וקורט המלח ונערבב היטב עד שהתערובת אחידה.
3. נחמם מחבת טפלון על אש בינונית ונשמן אותה קלות.
4. נשפוך כמות קטנה מהתערובת למחבת ונפזר אותה בעדינות בעזרת כף כדי ליצור שכבה דקה.
5. נטגן את הקרפ כ-2 דקות מכל צד עד שהוא מזהיב.
6. נמרח על כל קרפ כף גבינת ריקוטה ונזלף מעל דבש לפי הטעם.
7. נקפל את הקרפ לחצי או לגליל ונגיש חם.