1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, חלב השקדים, שמן הקוקוס, סוכר הקוקוס, תמצית הווניל וקורט מלח עד לקבלת בלילה חלקה.
2. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומורחים מעט שמן קוקוס.
3. יוצקים כמות קטנה מהבלילה למחבת ומטים אותה כך שהבלילה תתפשט באופן שווה. מטגנים עד שהקרפ מתחיל להזהיב בצדדים, הופכים ומטגנים עוד כדקה.
4. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
5. להכנת המילוי, קוצצים את התמרים ומערבבים אותם עם אגוזי המלך וסירופ המייפל.
6. ממלאים כל קרפ בכף מהמילוי ומקפלים לשניים או מגלגלים.
7. מגישים חם או בטמפרטורת החדר, ניתן להוסיף מעט סירופ מייפל מעל לקישוט.