1. מחממים את קרם הקוקוס בסיר קטן על אש בינונית עד שהוא מתחיל לבעבע קלות.
2. מוסיפים את הסוכר קנים ומערבבים עד שהוא נמס לחלוטין.
3. מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
4. מוסיפים את תמצית הווניל והמלח וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה.
5. מסירים מהאש ומחלקים את התערובת ל-6 כלים קטנים.
6. מקררים במקרר לפחות 3 שעות עד שהקרם מתייצב.
7. לפני ההגשה, מפזרים כף סוכר קנים על כל מנה ומשתמשים במבער לקרמול הסוכר עד שהוא הופך לקרום זהוב ופריך.
8. מגישים מיד ונהנים מהקראנץ' של הקרמל עם הקרם העדין.