1. בקערה גדולה, מערבבים את הדג הטחון עם הבצל הקצוץ והשום הכתוש. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
2. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, הביצה, קמח המצה, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור. מערבבים שוב עד שהתערובת מתאחדת.
3. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
4. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומניחים בזהירות במחבת החמה.
5. מטגנים את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ומבושלות היטב מבפנים.
6. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים חם עם פרוסות לימון וכוסברה טרייה לקישוט.