1. תחילה, יש לטחון את פילה הדג במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
2. להעביר את תערובת הדג לקערה גדולה ולהוסיף את הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם פנקו, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והפפריקה. לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. ליצור מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ולהניח על מגש.
4. לחמם שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
5. לטגן את הקציצות בשמן החם עד שהן מזהיבות מכל צד, כ-3-4 דקות לכל צד.
6. להוציא את הקציצות מהשמן ולהניח על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. להגיש חם עם רוטב טחינה או יוגורט בצד.