1. בקערה קטנה, ערבבו את הקורנפלור עם המים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
2. בסיר בינוני, חממו את חלב הקוקוס על אש בינונית והוסיפו את הסוכר. ערבבו עד שהסוכר נמס לחלוטין.
3. הוסיפו את תערובת הקורנפלור לחלב הקוקוס החם וערבבו ללא הפסקה עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
4. הוסיפו את מי הורדים וערבבו היטב. המשיכו לבשל עוד כ-2 דקות עד שהתערובת סמיכה וקרמית.
5. הסירו מהאש ושפכו את התערובת לכלים אישיים. הניחו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן הכניסו למקרר למשך לפחות שעתיים.
6. לפני ההגשה, קשטו בפיסטוקים קצוצים, קוקוס קלוי וסירופ רימונים.