1. התחילו בהכנת מיץ הקלמנטינה הטרי. אם יש לכם מסחטה, זה הזמן להשתמש בה. אם לא, פשוט סחטו את הקלמנטינות בידיים עד שתקבלו 200 מ"ל מיץ.
2. קחו שייקר והכניסו לתוכו את הערק, מיץ הקלמנטינה, הדבש ומקל הקינמון. נענעו היטב עד שהדבש נמס והתערובת מתאחדת.
3. מלאו כוסות הגשה בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. סננו את התערובת מהשייקר לתוך הכוסות המלאות בקרח.
5. קשטו כל כוס בפרוסת קלמנטינה ומקל קינמון נוסף אם רוצים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!