1. התחילו במילוי שייקר בקרח עד חציו. הקרח הוא מרכיב חשוב בקוקטיילים, הוא מקרר את המשקה ומדגיש את הטעמים.
2. הוסיפו לשייקר את הוויסקי, סירופ המייפל, מיץ הלימון והאנגוסטורה ביטרס. כל מרכיב כאן משחק תפקיד חשוב ביצירת הטעם המושלם.
3. נערו את השייקר היטב במשך כ-20 שניות. זהו שלב קריטי שבו כל הטעמים מתערבבים יחד ליצירת קוקטייל מאוזן.
4. סננו את המשקה לכוסות וויסקי קרות. הסינון עוזר להיפטר משאריות הקרח ומבטיח שהמשקה יהיה חלק ונעים.
5. קשטו כל כוס בפרוסת תפוז ודובדבן מרשינו. הקישוטים לא רק מוסיפים יופי אלא גם ניחוח וטעם נוספים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהקוקטייל המיוחד הזה!