1. חותכים את האבטיח לקוביות ומסירים את הגרעינים. מכניסים את קוביות האבטיח לבלנדר ומערבלים עד לקבלת מחית חלקה.
2. מסננים את מחית האבטיח דרך מסננת דקה כדי להיפטר מהסיבים ומעבירים את המיץ לקערה.
3. מוסיפים למיץ האבטיח את מיץ הליים, הוודקה וסירופ הסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
4. מוסיפים את עלי המנטה ומערבבים בעדינות כדי לשחרר את הטעמים.
5. ממלאים כוסות בקרח כתוש ושופכים מעל את תערובת הקוקטייל.
6. מקשטים בפרוסות ליים ועלי מנטה ומגישים מיד.