1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבניות אישיות לפשטידות על ידי שימון קל שלהן.
2. גרדו את הקישואים וסחטו מהם את הנוזלים המיותרים בעזרת מגבת מטבח נקייה.
3. בקערה גדולה, ערבבו את הקישואים המגורדים עם הבצל הקצוץ, הביצים, גבינת הקוטג', גבינת הפרמזן, הקמח, שמן הזית ואבקת האפייה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה.
4. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. חלקו את התערובת בין התבניות האישיות והכניסו לתנור שחומם מראש.
6. אפו במשך 40-45 דקות, או עד שהפשטידות מזהיבות ומתקשות.
7. הוציאו מהתנור ותנו לפשטידות להתקרר מעט לפני ההגשה. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.