1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. מבשלים את הקינואה לפי הוראות האריזה ומניחים בצד.
3. קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות קטנות ומבשלים במים רותחים עד שהן רכות.
4. במחבת גדולה, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
5. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נובל.
6. בקערה גדולה, מערבבים את הקינואה המבושלת, הבטטות, הבצל והתרד המטוגנים, אגוזי המלך, קמח החומוס, המים ושמרי הבירה. מתבלים במלח ופלפל.
7. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ומשטחים אותה באופן שווה.
8. אופים בתנור שחומם מראש כ-40 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה ומתקשה.
9. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.