1. קודם כל, נשטוף את הבטטות היטב ונייבש אותן. אין צורך לקלף את הבטטות, הקליפה תוסיף פריכות וטעם.
2. נחתוך את הבטטות לפרוסות בעובי של כחצי סנטימטר. חשוב שהפרוסות יהיו בעובי אחיד כדי שיתבשלו בצורה שווה.
3. נניח את פרוסות הבטטה בקערה שמתאימה למיקרוגל.
4. נוסיף את שמן הזית, הטימין, המלח והפלפל ונערבב היטב כך שכל פרוסה תהיה מצופה בתערובת.
5. נכניס את הקערה למיקרוגל ונבשל בעוצמה גבוהה למשך 6 דקות. אם המיקרוגל שלכם חזק במיוחד, כדאי לבדוק את הבטטות אחרי 5 דקות.
6. נוציא את הקערה מהמיקרוגל בזהירות (היא תהיה חמה!) ונבדוק שהבטטות רכות מבפנים ופריכות מבחוץ. אם צריך, אפשר להחזיר למיקרוגל לעוד דקה או שתיים.
7. נגיש את פרוסות הבטטה חמות, אפשר להוסיף עוד קצת טימין טרי מעל לפני ההגשה.