1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, ממיסים את החמאה ומטגנים את השום עד שהוא מזהיב.
3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה קלה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות.
4. מוסיפים את הסלמון המעושן ומבשלים עוד 2-3 דקות.
5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב כך שהרוטב יכסה את כל הפסטה.
6. מוסיפים את הפרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
7. מגישים חם ומפזרים מעל שמיר קצוץ אם רוצים.