1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את חמאת אגוזי הלוז ומערבבים עד שהיא נמסה ומתאחדת עם השמן.
4. מוסיפים את התרד הטרי ומבשלים עד שהוא מתרכך.
5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף את כל הפסטה.
6. מוסיפים את הפרמזן המגורד, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים שוב.
7. מגישים חם עם אגוזי לוז קצוצים מעל לקישוט.