1. מחממים את השמן זית בסיר גדול על חום בינוני.
2. מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את העגבניות השרי ומבשלים כ-5 דקות עד שהן מתרככות.
4. מוסיפים את הפסטה, המלח והפלפל, ומערבבים היטב.
5. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
6. מבשלים על חום בינוני-נמוך כ-10 דקות, או עד שהפסטה מתבשלת.
7. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את עלי הבזיליקום והפרמזן.
8. מגישים חם ומקשטים בעוד עלי בזיליקום ופרמזן לפי הטעם.