1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, קרם הקוקוס ורסק העגבניות. מערבבים היטב.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את הפסטה לסיר ומבשלים לפי הוראות היצרן עד שהפסטה רכה.
7. מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהפסטה לא נדבקת לתחתית הסיר.
8. מגישים חם עם עלי בזיליקום טריים לקישוט.