1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. בינתיים, מכינים את הרוטב: במעבד מזון, מערבבים את היוגורט, השום הקלוי, שמן הזית, גבינת הפרמזן, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מחממים את הרוטב בסיר קטן על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא מתחמם אך לא רותח.
4. מערבבים את הפסטה עם הרוטב החם ומוסיפים את עלי הבזיליקום ואגוזי המלך הקצוצים.
5. מגישים חם ומפזרים מעל עוד קצת גבינת פרמזן אם רוצים.