1. בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. נוודא שאין גושים בתערובת.
2. בקערה נפרדת, נערבב את הביצים, החלב, השמן ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
3. נוסיף את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ונערבב בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה. נזהר לא לערבב יותר מדי כדי שהפנקייקס יישארו אווריריים.
4. נחמם מחבת על אש בינונית ונשמן אותה קלות. נצקת כף מהבלילה למחבת ונשטח בעדינות. נטגן עד שמופיעות בועות על פני השטח, ואז נהפוך ונמשיך לטגן עד שהפנקייק זהוב.
5. לאחר שהפנקייקס מוכנים, נחתוך חריץ קטן בצד כל פנקייק ונמלא בכפית ריבה. נפזר אבקת סוכר מעל ונגיש חם.