1. בקערה גדולה, ערבבו את קמח הקינואה, זרעי הצ'יה, אבקת האפייה והמלח.
2. בקערה נפרדת, טרפו את הביצה והוסיפו את חלב השקדים ותמצית הווניל.
3. שלבו את התערובת הרטובה עם התערובת היבשה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
4. חממו מחבת עם מעט שמן קוקוס על אש בינונית.
5. בעזרת כף, שפכו מהבלילה למחבת וצרו פנקייקים בגודל הרצוי.
6. טגנו כל פנקייק כ-2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
7. הגישו חם עם תוספות לבחירתכם כמו פירות טריים, אגוזים או סירופ מייפל טבעי.