1. טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון עד לקבלת קמח דק.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח השיבולת שועל עם אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה ומוסיפים את חלב השקדים, חמאת השקדים והדבש. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מאחדים את התערובות ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
5. מחממים מחבת עם מעט שמן קוקוס על אש בינונית.
6. יוצקים כף מהבלילה למחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד כדקה נוספת.
7. מגישים חם עם תוספת חמאת שקדים ודבש מעל.