1. מתחילים בלקחת את הבננות הבשלות ומועכים אותן היטב בקערה גדולה עד שהן הופכות למחית חלקה.
2. מוסיפים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה ומוסיפים את החלב והחמאה המומסת. מערבבים היטב.
4. מאחדים את התערובת הרטובה עם התערובת היבשה ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
5. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ואגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים בעדינות כדי לפזר אותם באופן שווה בבלילה.
6. מחממים מחבת על אש בינונית ומורחים מעט חמאה או שמן.
7. יוצקים כף מהבלילה למחבת החמה ומבשלים עד שמופיעות בועות על פני השטח והקצוות מתחילים להתייבש, כ-2-3 דקות.
8. הופכים את הפנקייק ומבשלים עוד 2 דקות עד שהוא זהוב ויפה.
9. ממשיכים כך עם שאר הבלילה, ומגישים חם עם סירופ מייפל או דבש לפי הטעם.