1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. בקערה גדולה, מערבבים את חמאת הבוטנים, רוטב הסויה, שמן השומשום, חומץ האורז, הדבש, השום והג'ינג'ר. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב חלק.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הרוטב. מבשלים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות עד שהרוטב מתחמם.
4. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב עד שהפסטה מצופה ברוטב.
5. מוסיפים את הבוטנים הקלויים והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
6. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
7. מגישים חם ומקשטים בעוד בוטנים קצוצים ובצל ירוק אם רוצים.