1. תחילה, חותכים את הפיתות לחצי ומפרידים את החלק העליון מהתחתון כך שנקבל 16 חצאים.
2. מורחים שכבה נדיבה של ריבת חלב על כל חצי פיתה. אם רוצים, ניתן לפזר מעל ריבת החלב מעט אגוזי מלך קצוצים.
3. מחברים כל שני חצאים יחד כך שיצרו פיתה שלמה במילוי ריבת חלב.
4. מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
5. מטגנים את הפיתות הממולאות בשמן החם עד שהן מזהיבות משני הצדדים, כ-2-3 דקות לכל צד.
6. מוציאים את הפיתות המטוגנות ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה שטוחה.
8. מברישים את הפיתות המטוגנות בחמאה המומסת ומגלגלים בתערובת הסוכר והקינמון עד שהן מצופות היטב.
9. מגישים חם ונהנים מהטעם המופלא!