1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המלח ומערבבים שוב.
2. יוצרים גומה במרכז התערובת ומוסיפים את המים הפושרים ושמן הזית. לשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש, כ-10 דקות.
3. מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות.
4. מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס ומניחים תבנית אפייה בתוכו.
5. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי של כ-1 ס"מ.
6. מערבבים את הפסטו, גבינת הפרמזן, השום ועלי הבזיליקום בקערה קטנה.
7. מורחים שכבה נדיבה של תערובת הפסטו על כל עיגול בצק.
8. מניחים את הפיתות על תבנית האפייה החמה ואופים בתנור למשך 10-15 דקות, עד שהן מזהיבות ותפוחות.
9. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.