
1. מתחילים בהכנת הרוטב: בסיר קטן מערבבים את רוטב הסויה, חומץ האורז, הסוכר החום, הג'ינג'ר והשום. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים כ-5 דקות עד שהסוכר נמס והרוטב מתחיל להסמיך.
2. מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים בקערה קטנה עד שאין גושים ומוסיפים לרוטב. ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש ומניחים בצד.
3. מכינים את הטמפורה: בקערה גדולה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים עד לקבלת בלילה חלקה.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול או מחבת עמוקה לטמפרטורה של 180 מעלות.
5. טובלים כל פילה סלמון בבלילת הטמפורה ומוודאים שהוא מצופה היטב.
6. מטגנים את פילה הסלמון בשמן החם כ-4-5 דקות מכל צד עד שהם זהובים ופריכים.
7. מוציאים את הסלמון מהשמן ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. מגישים את פילה הסלמון עם הרוטב החמוץ מתוק בצד, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ או שומשום קלוי לפי הטעם.