1. תחילה, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
2. מתבלים את פילי המוסר במלח ופלפל משני הצדדים.
3. מניחים את הפילים במחבת החמה ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה.
4. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
5. באותה מחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים כ-30 שניות עד שהשום מתחיל להעלות ריח.
6. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון למחבת ומערבבים היטב.
7. מחזירים את הדג למחבת ומבשלים עוד כ-2 דקות, תוך כדי שמזלפים את הרוטב מעל הדג.
8. מוסיפים את החמאה והפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים עוד דקה נוספת.
9. מגישים את הדג חם, עם רוטב לימון ושום מעל.