1. התחילו בחימום מחבת גדולה על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית. כשהשמן חם, הוסיפו את שיני השום הכתושות וטגנו אותן קלות עד שהן מתחילות להזהיב ולהפיץ ריח נפלא.
2. הניחו את פילה המוסר ים במחבת, כשהצד עם העור כלפי מטה. תנו לדג להיטגן במשך כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
3. הפכו את הפילה בעדינות והמשיכו לטגן את הצד השני למשך 3-4 דקות נוספות. בזמן הזה, פזרו מעל הדג את המלח הגס והפלפל השחור הגרוס בצורה שווה.
4. הוסיפו למחבת את מיץ הלימון והחמאה, ותנו להם להתמוסס ולהתערבב עם השמן והשום. זה ייצור רוטב עשיר וטעים שיחמיא לדג.
5. לבסוף, פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה והגישו את הפילה חם, עם הרוטב שנוצר במחבת. ניתן להגיש לצד ירקות קלויים או סלט רענן.