1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך.
3. מוסיפים את הפלפל האדום והצהוב וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
4. מוסיפים את הקישוא והשום הכתוש ומטגנים עוד 2 דקות.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את רוטב הסויה ומיץ הלימון. מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה.
6. מסירים את הירקות מהמחבת ומניחים בצד.
7. באותה מחבת, מניחים את פילה המוסר ים עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
8. הופכים את הפילה ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
9. מחזירים את הירקות למחבת ומערבבים בעדינות עם הדג.
10. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל לקישוט.