1. מתחילים בקליית הפלפלים: מחממים תנור ל-200 מעלות, מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, עד שהקליפה מתנפחת ומשחימה. לאחר מכן, מוציאים את הפלפלים מהתנור ומניחים להם להתקרר מעט. מקלפים את הקליפה וחותכים לרצועות דקות.
2. בזמן שהפלפלים בתנור, חותכים את הבצל הסגול לטבעות דקות ומטגנים במחבת עם כף שמן זית עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים.
3. מכינים את הפילה לוקוס: מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית, מניחים את הפילטים במחבת ומטגנים כ-4 דקות מכל צד, עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב.
4. מערבבים בקערה את מיץ הלימון, הדבש, השום הכתוש, מלח ופלפל. יוצקים את התערובת על הפילטים במחבת ומבשלים עוד 2 דקות.
5. מסדרים את הפלפלים הקלויים והבצל המטוגן על צלחת הגשה, מניחים מעל את הפילטים ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
6. מגישים חם ונהנים מהטעמים המופלאים!