1. מחממים את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
4. מוסיפים את רצועות הפלפל האדום והצהוב ומטגנים כ-5 דקות עד שהן מתרככות.
5. מוסיפים את הקישוא וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
6. מוסיפים את רוטב הסויה ומיץ הלימון, מערבבים היטב ומבשלים עוד 2 דקות.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
8. מסדרים את פילה הלוקוס על הירקות במחבת, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שהדג מבושל היטב.
9. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.