1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מתבלים את פילה הלברק במלח ופלפל משני הצדדים.
3. מניחים את הפילה במחבת עם העור כלפי מטה ומבשלים כ-4 דקות עד שהעור פריך וזהוב.
4. הופכים את הפילה ומבשלים עוד 3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
5. מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד.
6. באותה מחבת, מוסיפים את חומץ הבלסמי, הדבש והשום הכתוש.
7. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך, כ-5 דקות.
8. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ומעניקה לרוטב מרקם חלק.
9. מחזירים את פילה הלברק למחבת ומצפים ברוטב המצומצם.
10. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.