1. מתחילים בהכנת הפילה: מוודאים שהפילה נקי מעצמות ויבש. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם, מוסיפים את הפילה עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור פריך וזהוב.
3. הופכים את הפילה ומוסיפים למחבת את החמאה והשום הכתוש. ממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות, תוך כדי שמזלפים את החמאה המומסת על הפילה בעזרת כף.
4. מוסיפים את היין הלבן למחבת ומבשלים עוד 2 דקות עד שהיין מצטמצם מעט.
5. מוסיפים את השמיר הקצוץ ומיץ הלימון, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה אחת.
6. מסירים מהאש ומגישים מיד עם פרוסות לימון לקישוט.