1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים כ-2 דקות עד שהריח מתפשט במטבח והג'ינג'ר מתחיל להתרכך.
2. מוסיפים את פילה הדניס למחבת, מניחים את הצד עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
3. הופכים את הפילה ומוסיפים למחבת את רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה ומיץ הלימון. מבשלים עוד כ-4 דקות עד שהדג מבושל היטב והרוטב מצטמצם מעט.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את הבצל הירוק והכוסברה הקצוצה. מבשלים עוד דקה אחת ומסירים מהאש.
5. מגישים חם עם תוספת של אורז לבן או ירקות מוקפצים.