1. מתחילים בהכנת הדניס: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. מניחים את פילה הדניס במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
2. הופכים את הפילה ומוסיפים את השום הכתוש ומיץ הלימון. ממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד שהדג מבושל היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוציאים מהמחבת.
3. באותה מחבת, מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים כ-5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך אך עדיין שומר על קראנץ'. מוסיפים את רוטב הסויה ושמן השומשום וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות.
4. מסדרים את פילה הדניס על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הברוקולי המוקפץ. מפזרים שומשום קלוי מעל ומגישים חם.