1. תחילה, נשטוף את פילטי הדניס היטב תחת מים זורמים ונייבש אותם בעדינות עם נייר סופג.
2. נניח את הפילטים בקערה ונוסיף את מיץ הלימון, גרידת הלימון והשום הכתוש. נערבב היטב כדי שהטעמים ייספגו בדג.
3. נוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה והבזיליקום הקצוצים, ונערבב שוב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הדג.
4. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. אין צורך להוסיף שמן, המחבת החמה תעשה את העבודה.
5. נניח את הפילטים במחבת החמה, צד העור כלפי מטה, ונבשל כ-5 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב.
6. נהפוך את הפילטים בעדינות ונבשל עוד כ-3-4 דקות מהצד השני, עד שהדג מבושל לחלוטין.
7. נמליח ונפלפל לפי הטעם ונגיש מיד עם פרוסות לימון טרי לצידו.