1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים עד שהן הופכות לקריספיות וזהובות. מוציאים את השום מהמחבת ומניחים בצד על נייר סופג.
2. באותה מחבת, מוסיפים את פילה הבורי עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
3. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות עד שהדג מבושל היטב.
4. מוסיפים למחבת את עשבי התיבול הקצוצים, מלח, פלפל, מיץ לימון וגרידת לימון. מערבבים בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
5. מחזירים את השום הקריספי למחבת ומערבבים בעדינות.
6. מגישים את הפילה בורי עם עשבי התיבול והשום הקריספי על צלחת הגשה יפה, ומקשטים בעוד קצת עשבי תיבול טריים אם רוצים.