1. מתחילים בהכנת הפסטו: במעבד מזון, טוחנים את עלי הבזיליקום, הפרמזן, אגוזי הפקאן והשום עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה תוך כדי טחינה עד לקבלת מרקם חלק.
3. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
4. מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן זית על אש בינונית.
5. מתבלים את פילה האמנון במלח ופלפל ומניחים במחבת עם הצד של העור כלפי מטה.
6. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב.
7. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
8. מורידים מהאש ומניחים על צלחת הגשה.
9. מורחים כף נדיבה של פסטו על כל פילה ומגישים מיד.