1. תחילה, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. תבלו את פילי האמנון במלח ופלפל לפי הטעם והניחו אותם במחבת החמה.
3. טגנו את הפילים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהם מקבלים צבע זהוב יפה.
4. בזמן שהפילים מתבשלים, הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו את מיץ הלימון, השום הכתוש, הדבש, הפטרוזיליה והכוסברה.
5. לאחר שהפילים מוכנים, הסירו אותם מהמחבת והניחו בצד.
6. באותה מחבת, הוסיפו את תערובת הרוטב וערבבו היטב למשך כ-2 דקות עד שהרוטב מתחמם ומתחיל להסמיך.
7. החזירו את הפילים למחבת והמשיכו לבשל עוד כ-2 דקות, תוך כדי שאתם מצפים אותם ברוטב.
8. הגישו חם עם תוספת של פטרוזיליה קצוצה מעל לקישוט.