1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הגזר, הפלפל והקישוא וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב למשך כ-5 דקות.
4. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
5. מזיזים את הירקות לצד המחבת ומניחים את פילי האמנון במרכז המחבת.
6. מתבלים במלח, פלפל ורוטב סויה ומבשלים כ-3 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל היטב.
7. סוחטים מעל את מיץ הלימון ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
8. מגישים חם עם תוספת של אורז או קוסקוס.